sunnuntai 8. syyskuuta 2013

1-vuotispäivä

Ensimmäisestä blogi-postauksestani on kulunut tasan vuosi. Vuosi on mennyt nopeasti ja kymmeniä tuotoksia saatu aikaan. Hauska katsella kuvia näin jälkeenpäin. Moni tekele mennyt lahjaksi, niitä ei livenä enää näkisikään. 

Mutta synttärin kunniaksi ei muistellakaan menneitä, vaan katsotaan tulevaisuuteen.Keräsin kaikki (tai ainakin kaikki ne, mitkä löysin yläkerrasta...) täydet kerät ja vyyhdit yhteen potrettiin. Siinäpä sitä aineksia tuleviin postauksiin. Sitten on tietysti vielä jämäkerät... katsotaan jos joku päivä uskallan inventoida nekin... :D
8 kommenttia:

 1. Onnittelut yksivuotiaalle! Ja ei sulla näköjään lanka lopu :) Minusta on vieläkin jotain kiehtovaa tuossa, että aluksi on vain lanka, puikot ja kutoja ja lopputulos voi olla vaikka mitä taivaan ja maan väliltä :) Ja tätä kiehtovuus listaahan voisi jatkaa vaikka kuinka; kangas, sakset ja ompelija, lauta, vasara ja timpuri, liha, veitsi ja kokki jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eihän se lanka kutomalla lopu :D Kun sattuu olemaan lankahamsteri...

   Poista
 2. onnittelut vuosijuhlan johdosta ja mukava nähdä lankapaljous. Inventaari on aina välillä pakko tehdä, jotta näkee esimerkiksi jämäkerien tilanteen. Itselläni ei suuria lankamääriä ole varastoituna, mutta noita tekeleitä kylläkin.

  VastaaPoista
 3. Onnea ensimmäisen vuoden täyttymisestä! Perästä tullaan, lokakuun lopulla...

  VastaaPoista
 4. Jälkikäteis-onnittelut 1-vuotiaalle!! :)

  VastaaPoista