sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Virkatut lapaset

No alkaahan tuota valmistakin tulla :) Sain tänä aamuna nuo tumput valmiiksi. Eilinen päivä meni ihan kaikessa muussa kun käsitöiden parissa, pöh!


Elikkäs mulla oli Novita Woolia erinäisiä jämäkeriä ja kokeilumielessä läksin virkkaamaan lapasia 3½ koukulla. En ole ennen virkannut muuta kuin suorakaiteen muotoista tuotosta ja tämä oli yllättävän hauskaa. Tein peukalokiilankin :D Nämä menee talvirukkasten alle lisälämmikkeeksi tuolle meidän 3veelle. Ei mulla taaskaan mitään ohjetta ollut, läksin vaan tekemään ja tehdessäni pähkäilin et miten tää vois mennä. Virkkausta on helpompi purkaa ja tehdä uudestaan kuin neulosta. 

Ja sit sukan kimppuun!

4 kommenttia:

 1. Eikö ookki mukavaa tuommonen tehdessä suunnittelu ja pähkäily. Hyvät tumput sai kolmevee.

  Minä näin tänään kaverilla sellaiset ihanat sormikkaat, jotka oli tehty virkkaamalla pituussuunnassa (nuinkohan se sanotaan), tarkoitan ettei noin ympyränä kuin sinä teit. Niissä oli kämmenen selkäpuolella vähän pitsinomaista virkkuuta ja muuten semmosta tavallista. Ihan tekis mieli itsekin kokeilla josko osais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, silleenhän mulla melkein kaikki menee. En osaa tuosta kirjastakaan, joka sinulta on lainassa, tehdä mitään ohjeen mukaan. Niinpä tyydyn katselemaan kuvia ja tekemään vähän "sinnepäin". :D

   Virkkaus on ollut vähäisempää mulla aina, jos vertaa neulomiseen mut selvästikin täytyy harrastaa lisää :)

   Poista