sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Palmikkosukka

Nämä on monessakin mielessä harjoittelusukat. Tein eka kertaa elämässä Magic cast on -aloituksen ja tuommoisen perinteisen kantapään varpaista varteen päin. Samoin ne on ekat bambupuikoilla tehdyt ja samalla testasin miten pitkät varret lähtee, kun käyttää koko kerän lankaa yhteen sukkaan.

 Lankana siis Gjestal Silja (2x50g) ja puikot 3mm bambut. Kuviot omasta päästä, peruspalmikkoa ja jotain omituista reikäneuletta :D Sukat ovat toistensa peilikuvat. Kantapäähän löytyy vinkkiä Moda-lehdestä, olikohan uusin numero (tai sitä edellinen)...

Oli mukava neuloa noin päin, seuraavaksi pitänee testata se pyöröpuikoilla sukan tekeminen... joo se on jo vanha juttu monelle, mut mie en oo ehtiny kokeilemaan :)

Seuraavaksi pienemmälle tytölle tuubihuivi ja isompi neiti tilasi lapaset. Eikun takas puikkoihin :-)

7 kommenttia:

 1. mäkstsik käst -alotus? höh? kuulostaapa hienolta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Törmäsin termiin juuri tuossa Modassa ja sitä ei siinä selitetty ollenkaan !?!, niinpä piti kuuklettaa ja opin taas uutta :) Siitä tulee hieno kärki sukkaan, niinkuin silmukoitu, mutta helpompi :)

   Poista
  2. Niin ja tervetuloa lukijaksi :)

   Poista
 2. Testin, testing :) Kauniit testisukat. Juutuubi on kans mainio paikka oppia uusia neuletekniikoita varsinkin jos käyttää hakusanoina englanninkielisiä termejä. Testattu on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä ne käyttöön kelepaa vaikka nyt ehkä sijoittelisin oikeet ja nurjat vähän toisin :D

   Juutuubista opettelin kerran "slip as if to knit" :)kun tein poitsulle vaippahousuja.

   Poista
  2. wrap and turn on myös hyödyllinen :)

   Poista