lauantai 6. lokakuuta 2012

Pitsisukkaa pukkaa taas


No tulihan ne nämäkin sukat viimein valmiiksi. Näitä ajattelin ensin lahjakonttiin, mutta en osannut silmukoida tuota kärkeä nätisti niin jäävät sitten omaan käyttöön. Silmukointiharjoitukset jatkukoon :) Ei ollut ketään apulaista paikalla malliksi tai kuvaajaksi niin on vähän törppö kuva, pahoittelen :DDDLanka on Nallea, puikot 2½mm. Pitsikuvion tein omasta päästä, mutta en väitä mallia omakseni, varmasti se on jo "keksitty". Se on tosi yksinkertainen ja helppo :) Jos jotakuta kiinnostaa, niin voisin ruutukaavion tuosta yrittää piirtää. 

Ruutukaavio:

 

Nyt on bambupuikoilla tulossa sukat "varpaista varteen", sekä pojalle pipo (taas!)

6 kommenttia:

 1. Hep! Ruutukaaviota kehiin! Mulla on just meneillään ystävälle sukkia projekti ja ideaköyhä pää (syytän syksyn toista flunssaa, yleensä mun pää pursuilee ideoita).

  Hienot sukat siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäpä yritän tässä viikonlopun aikaan semmoisen tuhertaa :)

   Toivotaan että pääset flunssakierteestä ja ideat taas pääsee pursuilemaan!

   Poista
  2. Ole hyvä! :) Toivottavasti siitä saa selvää...

   Poista
 2. Kiinnostaa eli laitahan vaan näkyville. Kauniit sukat muuten. Yhdistelmä harmaat sukat ja pitsikuvio on minusta hirmu viehättävä. Sitä kun on oletuksena, että mikään ei ole niin arkinen kuin harmaat villasukat vaan kun siihen lisätään pitsikuvio, niin simsalabim; sukat on jo ihan toista maata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt se ois tuossa, klikatkaa isommaksi niin näkyy paremmin :)

   Poista