Vaarin ruisleipäset inspiroivat minutkin keittiöpuuhiin. Vaan pitkään mietin, että mistäs minä juureksi muutun... viimein löysin täältä ohjeet juurenkin tekemiseen. Kärsivällisyyttä ja ajankäytön suunnittelua kyllä tarvitaan tässä hommassa, ei ihan joka päivä tehdä näin pitkällä kaavalla leipää :D
Ihanhan tuo leipää muistuttaa :) Vielä on liian kuumaa, ei pääse makua arvioimaan.
Vaarilla on myös äänestys ja arvonta menossa, käykäähän äänestämässä!
Ompa hyvännäköinen leipä varmaan hyvää,empä ole itse tehnyt koskaan tummaa leipää ♥
VastaaPoistaKiitti. Eka kokeilu oli minullekin tämä. Vaan nyt on oma juuri :)
PoistaOi, itse tehty ruisleipä on parasta!
VastaaPoistaPuoli leipää hutkahti iltapalaksi :D
PoistaPuolikas on ehdoton minimi. ;)
PoistaKomea on leipä! Laitoitko juurta talteen seuraavaa kertaa varten?
VastaaPoistaKyllä laitoin :)
PoistaSeuraavasta erästä leipää sitten tännekinpäin, jookos?
Poistaok :)
PoistaNo vau! :O Ruisleipää en ole ikinä lähtenyt tekemään, kun ei ole noita leivinuuneja siunaantunut ;D Tuliko rapsakka kuori sähköuunissa?
VastaaPoistaKyllä tuli :) Varsin ok ensimmäiseksi tekeleeksi. Vielä kun juuri paranee vanhetessaan, slurps!
PoistaVautsi! Varmasti hyvää!
VastaaPoistaOnnhan se :)
Poista