tiistai 4. joulukuuta 2012

Hihatin

Tuli joskus alesta hankittua tuommoinen hihaton villaneule. Se on jäänyt vähäiselle käytölle koska käsivarsiani paleltaa aina kun mulla on se päällä. Ainakin puoli vuotta olen etsiskellyt sopivan väristä tummanruskeaa lankaa, mutta ei ollut helppoa, ei. En uskaltanut nettikaupasta tilata kuvan perusteella kun sävyt ei välttämättä näytä ruudulla oikeilta. 

Sitten muutaman viikon takaisella Helsingin reissulla piipahdin ex tempore täällä. Ja mukaan lähti ihan väkisin muutama kerä. Tuo ruskea lanka on yksivärisenä tätä. On aika pehmeä sukkalangaksi ja konepestävää, mä en oikein jaksa käsinpesuja :) Nähtäväksi jää miten käytössä käyttäytyy.

Kuvataanpa hihatin kädettömän nuken päällä :D
Hihatin on muuten sileää neuletta, mutta tuo resori on samaa kuvioneuletta kuin täällä.  Puikot 3mm ja 3½mm. En tiedä mistä hihattimen malli on alunperin peräisin, mutta minä otin vinkkiä äitini tekeleistä :)

Kannattaa muuten järjestää blogikuvaukset, kun on kaksin kotona 3-vuotiaan kanssa. Nukke oli kaatua ainakin kolme kertaa ja ukkeli haluaisi kovasti poseerata kuvissa. Ja sitten kun sain hetken hiljaisuutta niin vessan lattia lainehti... no onneksi vain 1 mukillinen vettä...
Mitähän lie tuossa yrittää... :D

Ja lämpimästi tervetuloa uusille lukijoilleni!


2 kommenttia:

  1. Hieno on hihatin. Ja laitoin heti suosikkeihin tuon lankakaupan nettiosoitteen. Kun sieltä voi niin kivasti tilata noita lankoja...

    VastaaPoista