sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Hartialämmike... niin mikä?

Pitäisikö tätä kutsua ponchoksi vaiko keepiksi, vai joksikin muuksi? Langat ovat alelöytö Kodin Ykkösestä. Möivät 1€ / 50g kerä, pakkohan ne oli sieltä pelastaa vaikka tuo harmaansävy on hieman kylmähkö mun makuuni. 

Lanka on Novitan Sylvia, jonka koostumus on 86% villa 24% silkki, 8mm puikot. On kyllä ylellisen pehmeä neule. Neuloin ensin suorakaiteen muotoisen kappaleen. Sitten yhdistin toisen päätypään toisen sivureunaan. Lopuksi vielä keräsin pääntieltä kaikki silmukat ja neuloin sileää muutaman sentin, se kivasti rullautuu tuohon pääntielle. Mulla meni tuohon 5 kerää, eli 250g lankaa. Siis 5 eurolla (+ tietty toistakymmentä tuntia töitä :)) silkkivillainen hartiahärpäke :)

Lankaa jäi vielä toiset 5 kerää, mitähän niistä keksisi? 

Enkä malta olla esittelemättä uusia lankojani, hirveesti syyhyttää aloittaa uutta. On vaan yksi hihatin vielä vähän vaiheessa :)


Tässäpä näkyykin melkein kaikki mun lempivärit :) Onko kellään kokemusta Regian sukkalangasta?

4 kommenttia:

 1. Nyt ei kyllä palella harteita. Ihanan muhkea neule!

  Jos tuosta kuvasta tulkkasin oikein niin just tuo Regia lanka oli minusta vähän haasteellista neulottavaa tai siis ei ollut oikein kivaa neulottavaa. Mutta kaunista pintaahan sillä tuli, tosin vähän löpsöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun taas kävi niin, et kerä näytti kovin herkulliselta :)

   Tuosta mustasta silkki/alpakasta meinaan sitä yllärihuivia koittaa.

   Poista
 2. Ihana hartiahärpäke ja eipä ole hinnalla pilattu.
  Täälläkin päin voisi olla käyttöä tuollaiselle, siis kun lankaa kerran jäi ylitse...;)

  VastaaPoista