sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Parit sukat


Varrettomat sukat on jämistelyä 7-veikasta, paitsi tuo vihreä lanka on luultavasti Novita Woolia. Ne ovat pienemmälle tytölleni, joka ei muuten olekaan enää ihan pieni.. on saavuttanut äitinsä jo pituudessa (toki se ei ole suuren suuri saavutus ;) ) ja aloitti jo yläasteenkin. Täh, mitä tapahtui ja missä välissä???

Alemmat sukat on raitalankaa Hjertegarnilta, Magic colours Strompegarn. Aika kivat tuli. Nämä pidän itse, koskapa lanka on uusi tuttavuus. Juna vei minut jokunen viikko sitten Turkuun ja sieltä tarttui Lankamaailmasta tämmöiset kerät völjyyn.


Lapasia on puikoilla nyt. Yhdet kirjoneuleversiot teki mieli jo nakata nurkkaan kun väkisin meinaa virheitä tulla. Nyt ne saa hautua vähän aikaa ja koitan joitain simppelimpää välikäsityönä.

4 kommenttia:

 1. Ihanat värit!

  Ja yläasteella :-o Mihin ihmeeseen tämä aika menee? Lapset kasvaa niin, että kohina käy. Kohtahan ne lauman pienimmätkin eskaan menevät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-i, miten mun vauvakin voi olla jo 5??? Ja ite kun ei vanhene yhtään, kohta esikoinen mennee ohi :D

   Poista
  2. Mielenkiinnolla olen seurannut tuon meidän 2sen kasvua, poika on jo 170 senttinen. Ja murrosikäinen poika on jännä kapistus ;)

   Yritän aloitella uutta blogia nimeltä "Tavallinen" osoitteessa http://taanytvaanontammosta.blogspot.fi/
   Käy joskus vierailulla :) Vielä on ihan alkutekijöissään...

   Poista
  3. Odotankin osittain kauhulla poikani murrosikää, itse kun olen silloin jo viisikymppinen :D

   Varmasti käyn blogivierailulla <3

   Poista