lauantai 9. helmikuuta 2013

Zzzzauberballllll

Sitä vaan, että tämmöstä täällä nitkutellaan. Että se pallo löysi tien kotiin ja pääsi heti puikoille ja valmistuminen menenee ensi viikkoon... :D Värin nimi on mustaherukka, aikas kiva mielestäni. Tulee selvästikin mun omat sukat näistä.


Tuli myös uudet sukkapuikot, 15cm pitkät 2,75 milliset Knit Prot. Ja on tosi hyvät, hihhei. En vaan ymmärrä miksi en tilannut kaksia kerralla kun aina kuitenkin teen molempia sukkia samaan aikaan... joku ajatuskatko! Täytyy varmaan kohta tehdä lisätilaus ;)


8 kommenttia:

 1. Mä kuolaan täällä :D. Normaali reaktio? Kuvissa kaks mun lempparia - Zauberball ja Knit Prot :D. Aika herkullinen väri. Harmi kun oon vielä ostolakossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, et sä suotta niitä kehunu :)Mukava on näppituntuma sekä lankaan että puikkoihin!

   Poista
 2. Kauniin värinen lanka, mielenkiinnolla sitten odotellaan lopputulosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän tänään kovasti ahkeroida, ennenkuin tahti taas arjen myötä hidastuu :)

   Poista
 3. Tuollaiset värit ovat minunkin mieleeni. Pitäisiköhän sitä alkaa hifistelemään noiden puikkojen suhteen, aina kun vaan bambuilla vedän menemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä varmaan välttämättä olisi tarvinnut puikkoja, mutta pitihän ne testata :D Minä varmaankin onnistun katkomaan bambuni ennemmin tai myöhemmin kun mulla on aika tiukka käsiala. Knit Prot tuntuu tukevammilta.

   Poista