sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Juhlahumua :)

Kästyöt ovat jääneet hiukan vähemmälle tässä about viikon verran, kun on mennyt leipoessa ja sensemmoisessa aika.


Tuosta voinee päätellä, mitä on juhlittu :D Siskoni tuli foliopallojen kanssa, puspus!

Kahviteltiin ja kakuteltiin ihan kotosalla perheen ja ystävien kanssa. Kakkujapa en sitten muistanut kuvata, eli saatte mielikuvitella ne, hih! Ja virtuaalikakkua haluan tarjota myös kaikille lukijoilleni, saako olla kahvin vai teen kera? :)Kaikkia lahjoja en nyt ehken ala tässä esittelemään, vaikka kaikki oli tosi ihania ja juuri minun näköisiä ja oloisia, että ihan ihmetyttää <3 

Ihan mahottoman paljon kiitoksia kaikille ihanille!!!Tässä pari tähän bloggaamiseen liittyvää. Mieheni yllätti läppärillä, nytpä ei enää  tarvitse jonottaa koneelle, kun on päivitettävää :D

 ...Ja ystävältäni sukkalankaa, joka olisi ollut seuraavana hankintalistallani :O Uskomatonta, mistä se arvasi! Ja värikin on oikein osuva ;) Ja tämä kerä oli vain teaseri, saan käydä hakemassa paikallisesta lankapuodista mukavasti lisää <3 Tee se itse -lahja :) Sopii mulle!

Myös tämä oli oikein osuva lahja, siis olen jo jonkin aikaa suunnitellut tekeväni tiskirättejä ja Fasu oli jotenkin lukenut ajatukseni ja itse tehnyt minulle semmoisia! Ja voinkin käyttää neulomusaikaani johonkin muuhun, wau!

Olen opettelemassa ranskalaista kantapäätä varpaista varteen päin tehden, vähän meinaa olla ohjeen ymmärrys-ongelmaa... katsotaan kuin käy. 

 

11 kommenttia:

 1. Onnea parikymppiselle :D. Hienoja lahjoja! Miima varmaan kävi ostamassa nuo pallot vaan siksi kun halusi itse hillua niiden kanssa kaupungilla ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan! :D

   Se on varmaan just noin, mä voin hyvin kuvitella miten se on kipitelly pallot perässä leijuen pitkin kaupunkia ;D

   Poista
  2. No täällä ne oikein porukalla aukoo päätänsä :D Kyllä herätin kerrassaan ansaittua huomiota palloineni ;D

   Onnitukset vielä <3

   Poista
  3. No mä ainakin olisin halunnut hillua niiden pallojen kanssa kaupungilla... ja Miimankin :).

   Poista
  4. Eikun molemmat tänne vaan, niin lähetään palloilemaan kaupunkille... ja tuhlataan kaikki rahat lastenvaatteisiin ja lankoihin, eiks nii ;D

   Poista
  5. Onnistuuko? Tie-ten-kin :D. Meillä on Puuha-Pete-kausi, ei kai sitä huomaa mistään? Kiva olis kyllä tuhlata rahoja teidän kanssa :D.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Rätti on heilunut kummasti, paljon kivempaa rätittää bambulla :D

   Poista
 3. Sinulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaimaseni! Mulla on vaan jokunen rästissäkin niitä... :/

   Poista