sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kässähöperö keittiössä

Vaarin ruisleipäset inspiroivat minutkin keittiöpuuhiin. Vaan pitkään mietin, että mistäs minä juureksi muutun... viimein löysin täältä ohjeet juurenkin tekemiseen. Kärsivällisyyttä ja ajankäytön suunnittelua kyllä tarvitaan tässä hommassa, ei ihan joka päivä tehdä näin pitkällä kaavalla leipää :D

 




Ihanhan tuo leipää muistuttaa :) Vielä on liian kuumaa, ei pääse makua arvioimaan. 

 Vaarilla on myös äänestys ja arvonta menossa, käykäähän äänestämässä!

13 kommenttia:

  1. Ompa hyvännäköinen leipä varmaan hyvää,empä ole itse tehnyt koskaan tummaa leipää ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Eka kokeilu oli minullekin tämä. Vaan nyt on oma juuri :)

      Poista
  2. Oi, itse tehty ruisleipä on parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puoli leipää hutkahti iltapalaksi :D

      Poista
    2. Puolikas on ehdoton minimi. ;)

      Poista
  3. Komea on leipä! Laitoitko juurta talteen seuraavaa kertaa varten?

    VastaaPoista
  4. No vau! :O Ruisleipää en ole ikinä lähtenyt tekemään, kun ei ole noita leivinuuneja siunaantunut ;D Tuliko rapsakka kuori sähköuunissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuli :) Varsin ok ensimmäiseksi tekeleeksi. Vielä kun juuri paranee vanhetessaan, slurps!

      Poista