tiistai 18. syyskuuta 2012

Huivi

Seikkailin Ullakolla inspiraatiota hakemassa ja törmäsin tähän. Minulla meinaa huivin päät uida milloin missäkin ja tämä on siitä kiva huivi, että siinä ei ole päätä eikä häntää.


Langaksi valikotui tuolta lankakorin pohjalta pari 7-veljestä jämäkerää. Huivi on aina-oikein-neuletta, mustaa ja lilasävyistä raitalankaa vuorotellen. Halusin neuleesta löysän ja pehmeän, joten otin isoimmat puikot mitä talosta löytyi (8mm). Käytin väliaikaista aloitusta ja kolmen puikon päättelyä. Neuloin niin pitkään kun lankoja riitti ja kävi tuuri, siitä tuli varsin sopivan pituinen. Voi käyttää yksin- tai kaksinkerroin.


Eiköhän tuo tule käytettyä :)

Kävin eilen junamatkalla pääkaupungissamme ja matkalla valmistui myös ne kynsikkäät (tai mitkähän kämmekkäät ovatkaan) mutta niistä lisää seuraavassa postauksessa.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä vain, otin heti käyttöön :)

   Poista
 2. Mää haluaisin kans neuloo tällasen uuden. Viime syssynä tein Purosta samanmoisen, mutta olis vaihteeksi toisenlainen kiva. Mutta eihän tällä pirun kipiällä käsvarrella voi tehä mittään semmosta vähhään aikaan! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä meinasin jo aloittaa violetista pörröisestä Tango-langasta toisen tuommoisen, mutta sit huomasin että osa niistä olikin ruskeita :D

   Onko se Puro-lanka pysynyt hyvänä huivissa? Minä käytin sitä vaippahousuissa ja meni nopeasti aika nuhjuiseksi enkä ole sen koommin ostanut.

   Toivotaan kädelle pikaista paranemista, että pääset taas puikkoihin :)

   Poista