sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Kierrätysvillatakki

Tästä villatakista tuli aika kiva. Poika ei nyt suostunut poseeraamaan takki päällä, joten joudumme tyytymään tämmöiseen henkarikuvaan.


Reunat on virkattu petroolin värisellä Dropsin Fabelilla. Saumat ompelin ompelukoneella. Hihoja leikkasin vain tuosta pyöriön kohdalta, ne olivat kutistuneet juuri sopivan levyisiksi.

Missähän se talvi viipyy? Lunta kaivattaisiin kovasti!

10 kommenttia:

  1. Suostuuko sun ompelukone ompelemaan villaa ihan mukisematta? Mulla on puikoilla meinaa lapselle villatakki jota neulon pyörönä ja sitten vaan ajattelin leikata sen keskeltä halki - IIIIIIK!!!

    Vinkkejä? Löysäsitkö paininjalkaa? Ja uskallnkohan oikeasti edes yrittää :D. Helpompaa olis jos lanka edes huopuisi vähän mutta onpa superwash-villaa :D.

    Hienon takin sait aikaiseksi kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo neulos oli niin huopunutta ja tiivistä ettei siinä mitään ihmeellistä tarvinnut tehdä, kone ompeli ihan kiltisti. Olen joskus ommellut vetoketjun käsinneulottuun haalariin ja se oli ihan kamalaa :D Tiuhaan nuppineuloja ja tikki kerrallaan.

      Onko sulla mallitilkkua, johon kokeilla ompelukonetta?

      Poista
  2. Näyttää tosi lämpöiseltä takilta -eiköhän niitä paukkupakkasiakin vielä tule tänäkin talvena...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, muistan yhdenkin talven tässä asuessa, kun joulukuussa haravoin vielä pihaa mutta maaliskuussa oli toista metriä lunta :D Viikon päästä kylmenee, sanoo Foreca.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! Se on kyllä herättänyt ihmisten huomiota aina kun poitsulla on se ollut päällä :)

      Poista
  4. Ai vitsi miten tyylikäs takki ja varmasti lämmin. Mullakin ois tuolla vanuttunut harmaa villapaita odottamassa uutta tulemista, mutta miksi, sitä ei voi vielä tietää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä tulee hyvä mieli, kun saa tehtyä jostain vanhasta suht fiksun näköisen tuotteen. Ja mitään ei voi heittää pois, jos vaikka joskus joku inspiraatio iskisi :D

      Poista